söndag 18 april 2010

Livet är inget jävla kollo

Gymet på jobbet är en underbar plats. Notera idolbilden av Arnold i sina bästa år. En sann förebild! Frågan är bara vad han skulle med alla muskler till? Jo, visst fick han filmjobb och berömmelse för sin kropp. Bravo.

Jag tränar inte som Arnold, men rör ändå rätt mycket på mig. Klättring, löpning, crossfit, skidor... Va fan ska det vara bra för? kan jag tänka. Jag klättrar antagligen inte så mycket bättre pga av all den andra träningen. Jobbet hade jag klarat fint med halva den tiden jag nu har fötterna i ett par träningsskor. Gräva, såga och röja i skogen är ju finfin träning i sig, så det hade jag klarat utan extra timmar i gymet. När jag har lite mer tid ska jag googla på andras motiveringar, men svaret är nog rätt simpelt. Det är godare att ta sig en öl i kvällssolen när man är nyduschad.

2 kommentarer:

  1. Så säger du nu, men sen går det nån dag och så vill du kötta loss igen... Men jag kan hålla med, förutom att i mitt fall så klättras det betydligt bättre av all hård träning. Vi ska nog hinna med både hård träning och god, kall öl i sommar. :) Keep up the good job!

    SvaraRadera
  2. Att få läsa lappen varje dag skulle vara motivation nog att gå till gymmet, "Ett gott skratt förlänger livet" :)

    SvaraRadera